Τα Νέα μας

Home / Τα Νέα μας

Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας ΕΠΑνΕΚ 2014-2020

Η επιχείρηση ενισχύθηκε από την ανωτέρω Δράση που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων. Η επένδυση αφορά στην απόκτηση νέου παραγωγικού εξοπλισμού ή /και στην υιοθέτηση συστημάτων τυποποίησης & πιστοποίησης, καθώς και σε δαπάνες branding και ψηφιακής προβολής. Οι τομείς που χρηματοδοτούνται από τη Δράση, είναι οι παρακάτω: Logistics Υγεία Υλικά – Κατασκευές Αγροδιατροφή / Βιομηχανία τροφίμων Ενέργεια Περιβάλλον Πολιτιστικές βιομηχανίες Τεχνολογίες πληροφορικής & επικοινωνίας (ΤΠΕ) Με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Read More

ΜΕΘΟΔΟΣ Femtosecond Laser Lasik

Η διόρθωση της μυωπίας γίνεται πλέον με την πιο σύγχρονη μέθοδο παγκοσμίως για τη διόρθωση των διαθλαστικών διαταραχών, τη Femtosecond Laser Lasik. Πρόκειται για τη μέθοδο με την οποία δημιουργούμε τομές με απόλυτη ακρίβεια τόσο στο μέγεθος και στο σχήμα τους όσο και στο επίπεδο ή το σημείο του κερατοειδούς στο οποίο εφαρμόζεται. Επιτυγχάνουμε τη φωτοδιάσπαση του ιστού, η οποία γίνεται αντιληπτή με την μορφή μικροφυσσαλίδας. Η μέθοδος αυτή προσφέρει ταχύτατη αποκατάσταση και σταθεροποίηση της όρασης με απόλυτη ασφάλεια.

Read More

Διαθλαστικές Επεμβάσεις

Με τη διαθλαστική χειρουργική ξεχνάμε τα οπτικά βοηθήματα. Η διαθλαστική επέμβαση έχει ως σκοπό να διορθώσει όλες τις διαθλαστικές ανωμαλίες του ματιού. Πλέον η διαθλαστική χειρουργική είναι απόλυτα ασφαλής λύση, με μόνιμα αποτελέσματα, η οποία εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις όπως στη μυωπία, τον αστιγματισμό, την υπερμετρωπία, την πρεσβυωπία…

Read More

Γιατί οι περισσότεροι επιλέγουν τη μόνιμη λύση διόρθωσης της μυωπίας με laser;

Πλέον η αντιμετώπιση της μυωπίας αποτελεί απλή και γρήγορη και διαδικασία. Μιλάμε για υψηλή τεχνολογία και μόνιμα αποτελέσματα. Η επέμβαση διαρκεί ελάχιστα λεπτά και η αποκατάσταση της όρασης είναι άμεση. Οι περισσότεροι μύωπες επιλέγουν τη μέθοδο laser γιατί επιθυμούν να απαλλαγούν από τα οπτικά βοηθήματα (γυαλιά, φακούς). Μην ξεχνάμε τον οικονομικό παράγοντα, που είναι βασικός, καθώς η οικονομική επιβάρυνση για τα οπτικά βοηθήματα και την συντήρησή τους είναι μεγάλη (φακοί, υγρά συντήρησης και καθαρισμού, γυαλιά).

Read More

Μυωπία Laser

Έχεις μυωπία και δεν θες να φοράς πια τα γυαλιά σου ή τους φακούς μυωπίας; Θέλεις να είσαι πιο άνετος στην καθημερινότητά σου χωρίς το άγχος των γυαλιών; Το laser μυωπίας έχει διευκολύνει πολύ την καθημερινότητα αρκετών ατόμων. Με το laser διορθώνουμε τις διαθλαστικές ανωμαλίες του οφθαλμού και αναδιαμορφώνουμε το μάτι ώστε να του χαρίσουμε ευκρινή όραση. Αρκεί οι βαθμοί μυωπίας να βρίσκονται σε σταθερά επίπεδα για κάποιο χρονικό διάστημα και να μην υπάρχουν χρόνιες παθήσεις των ματιών. Δεν ενδείκνυται σε περίοδο εγκυμοσύνης και θηλασμού.

Read More

ΜΥΩΠΙΑ Laser

Ένα δώρο στον εαυτό μας, το Laser για την μυωπία. Από τα πιο σύγχρονα Laser, με την επέμβαση να καθίσταται σύντομη, ασφαλής και ανώδυνη, με άμεση αποκατάσταση της όρασης. Εάν έχετε μυωπία και σκέφτεστε να κάνετε λέιζερ, πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε τον οφθαλμίατρό σας ώστε να διαπιστωθεί εάν είστε κατάλληλος υποψήφιος για την επέμβαση.

Read More