Ποιοι Είμαστε

Σας καλωσορίζουμε στο Aktina Center, ένα νέο χώρο στο κέντρο της Αθήνας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό σε μοντέρνες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις!

Στόχος μας είναι η άριστη συνεργασία μεταξύ ασθενών και ιατρών και για αυτό καταφέραμε να έχουμε κοντά μας μερικούς από τους καλύτερους νέους ιατρούς. Η βασικότερη επιδίωξή μας, είναι να είμαστε κοντά σας με ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες βοηθώντας στην βελτίωση της ποιότητας ζωής σας. Με τη νέα ολοκληρωμένη ιστοσελίδα μας, με περισσότερες πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θέλουμε να είμαστε κοντά σας, να απαντάμε στα ερωτήματα σας και να λύνουμε κάθε προβληματισμό σας!

Μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, με άρτιες συνθήκες οργάνωσης και λειτουργίας, οι ασθενείς μας, έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πλήθος διαγνωστικών εξετάσεων μεμονωμένα ή σε ελκυστικά οικονομικά πακέτα,  να λάβουν άμεσα, αναλυτικά και τεκμηριωμένα τα αποτελέσματα  των εξετάσεων τους  με στόχο πάντα την έγκαιρη και σωστή θεραπευτική τους αντιμετώπιση.

Τέλος, στο Aktina Center, υποστηρίζοντας τους νέους γονείς, δημιουργήσαμε ένα μικρό χώρο γεμάτο παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς μας ασθενείς ή επισκέπτες, ώστε η παραμονή τους στο κέντρο μας να είναι το δυνατόν πιο ευχάριστη!

Ιδρυτής του Aktina Center είναι ο χειρουργός οφθαλμίατρος Δρ. Λιαράκος Βασίλειος.